Top 10 kerstliedjes

Iedere kerst komen ze opnieuw terug, de artiesten die een nieuw kerstliedje hebben gelanceerd. Ze hopen allemaal dat dit één van de nieuwe kerstmuziek klassiekers zal worden. Toch zijn er maar weinig die ook echt onthouden zullen worden en jaar in jaar uit rondom kerstmis grijsgedraaid worden. De echte klassiekers komen hieronder in de vorm van een top 10 van kerstliedjes:

1. Mariah Carey – All I Want For Christmas is You
2. Wham! – Last Christmas
3. Chris Rea – Driving Home for Christmas
4. Frank Sinatra – Let it Snow! Let it Snow! Let it Snow!
5. Youp van ‘t Hek – Flappie
6. Abba – Happy New Year
7. Paul McCartney – Wonderful Christmas time
8. Andre Hazes – Eenzame Kerst
9. Billy Idol – Jingle Bell Rock
10. Bianca Ryan – Why Couldn’t it be Christmas Everyday

Op het gebied van de Nederlandse kerst muziek zijn natuurlijk Flappie van Youp van 't Hek en Hazes met zijn “eenzame kerst” enorm bekend. Beiden gevoelige doch grappige liedjes welke door de meesten al bij aanvang van het nummer door iedereen herkend worden.

Toch doet vooral de Engelstalige kerstmuziek het echt goed op de radio. Zeker ook omdat in de periode al ruim voor kerst en helemaal als het eenmaal bijna kerstmis is, de radiozenders overspoeld worden met de kerst toppers van voorgaande jaren. Wat dacht je van de toppers zoals All I Want For Christmas is You van Mariah Carey en de topper Last Christmas van Wham!

Beweegt u svp met uw muiscursor over het nummer van uw keuze heen, indien u erop kunt klikken kunt u een automatische zoekopdracht starten en is het nummer beschikbaar via deze website : kerstmuziek & films.nl, rest ons enkel u nog veel plezier te wensen met het luisten naar deze mooie kerstnummers!

 

Official suppliersActuele aanbiedingen