Top 10 kerstfilms

Top 10 kerstfilms: de mooiste 10 films om te bekijken rond kerstmis!

Iedere kerst weer opnieuw genieten van de beste kerst films met de hele familie, vrienden of gezin. Op alle kerstdagen zijn op alle zenders kerst films en kerst programma's te vinden; simpel wat zappen rondom kerstmis levert u ongetwijfeld een kerstfilm via tv op. Maar wat is nu de beste kerstfilm? Wij hebben voor u een een top 10 samengesteld van de beste kerst films.

1. All That Heaven Allows’
2. ‘The Bishop’s Wife’
3. Home alone
4. Pietje Bell
5. ‘The Polar Express
6. Santa Claus
7. ‘All I Want For Christmas’
8. ‘Miracle On 34th Street
9. ‘A Christmas Carol
10. ‘Love Actually


Bovenstaande kerst films bevatten allemaal de benodigde aspecten voor een goede kerstmis film, wat dacht u van een deel familiegevoel fo 'n romantisch stuk. Dergelijk films bevatten natuurlijk ook vaak een passend kerstmis decor. Het is niet voor niets dat 'All That Heaven Allows' op nummer 1 staat. Deze film stamt uit het jaar 1955 en zal voor vele de beste kerst film ooit gemaakt zijn. Natuurlijk kan de Nederlandse kerst topper niet ontbreken in dit prestigieuze rijtje, wat dacht u van de schitterende film 'Pietje Bell'. Deze film viel zo goed dat er meerdere delen van gemaakt zijn, dit was ook het geval bij Engelstalige kerstfilms zoals 'Santa Claus' en natuurlijk de topper 'Home Alone'. Wij hopen dat u aan de hand van deze top 10 toch een keuze kunt maken uit de vele kerstfilms die u kunt zien.

Wij wensen u in ieder geval prettige kerstdagen met het bekijken van enkele klassieke kerstfilms uit deze top 10. Als u op een link kan klikken betekent het dat deze film voorkomt in ons kerstfilm aanbod.

 

Official suppliersActuele aanbiedingen