<< Terug
Christmas carol
Iedereen kent Dickens? vertelling over de oude gierigaard Ebenezer Scrooge, die in de kerstnacht bezoek krijgt van drie geesten die hem een leerzame spiegel voorhouden. Het verhaal werd in de loop der jaren vele malen verfilmd. Deze sfeervolle BBC-bewe... € 7.99 Christmas carol van kantoor artikelen tip.
<< Terug
Christmas carol
Van Walt Disney Pictures komt de magische verfilming van het geliefde Charles Dickens verhaal: Disneys A Christmas Carol, het hartverwarmende avontuur voor het hele gezin, met Jim Carrey in de hoofdrol. Wanneer de gierige Scrooge door drie geesten word... € 24.99 Christmas carol van kantoor artikelen tip.
<< Terug
Christmas carol
Van Walt Disney Pictures komt de magische verfilming van het geliefde Charles Dickens verhaal: Disneys A Christmas Carol, het hartverwarmende avontuur voor het hele gezin, met Jim Carrey in de hoofdrol. Wanneer de gierige Scrooge door drie geesten word... € 29.99 Christmas carol van kantoor artikelen tip.
<< Terug
Christmas Carol
€ 18.99 Christmas Carol van kantoor artikelen tip.
<< Terug
Christmas carol
Iedereen kent Dickens? vertelling over de oude gierigaard Ebenezer Scrooge, die in de kerstnacht bezoek krijgt van drie geesten die hem een leerzame spiegel voorhouden. Het verhaal werd in de loop der jaren vele malen verfilmd. Deze sfeervolle BBC-bewe... € 8.99 Christmas carol van kantoor artikelen tip.
 

Official suppliersActuele aanbiedingen